ΙστορίαΠροϊόνταΔίκτυοΑνταλλακτικάΧρηματοδότησηΧορτοδετικές ΠρέσεςΜεταχειρισμένα
 
 

SERIES 5D
Η οικογένεια των τρακτέρ της LANDINI αυξάνεται με την κυκλοφορία της σειράς 5D Tier 4 Interim. Σχεδιασμένη σαν την εξέλιξη της σειράς Powerfarm, η σειρά τρακτέρ 5D αποτελείται από 3 μοντελα που παρεχουν ισχυς από 85 εως 102 hp: το 90,100 και 110.
Είναι όλα εφοδιασμένα με καινούργιους κινητήρες Perkins 854E-E34TA 3.4L, τετρακύλινδρους, turbo-aftercooler που ικανοποιούν τις απαιτήσεις καυσαερίων Tier 4 Interim.
Βασισμένα σε τεχνολογία αιχμής, οι κινητήρες αυτοί διαθέτουν τεχνολογία 2 βαλβίδων ανά κύλινδρο και σύστημα ψεκασμού common rail και προσφέρουν εξαιρετική απόδοση ισχύος, ροπής και οικονομίας καύσιμου.
Τα τρακτέρ της σειράς 5D έχουν μηχανικό σαζμαν με συγχρονιζέ ρεβερσα, της οποίας ο λεβιές βρίσκεται στο τιμόνι και προσφέρει 4 ταχύτητες σε 3 βαθμίδες, προσφέροντας 12 ταχύτητες εμπρός και 12 όπισθεν , και μπορούν να συνδυαστούν με over και έρπουσες.
Εκτός από τους πιο αποδοτικούς κινητήρες, η σειρά 5D έχει ολοκαίνουργια όψη. Το καπό έχει επανασχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζει το νέο στιλ της οικογένειας τρακτέρ Landini και το εσωτερικό της καμπίνας έχει ανανεωθεί για να προσφέρει στον χειριστή αυξημένα επίπεδα εργονομίας και άνεσης.
Τα τρακτέρ της σειράς 5D είναι διαθέσιμα και σε εκδόσεις 4WD η 2WD(κατόπιν παραγγελίας) με η χωρίς καμπίνα, καθιστώντας αυτήν την σειρά ευέλικτη για ευρύ φάσμα εργασιών.

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ PERKINS TIER 4 INTERIM 854E-E34TA INTERIM

Τα τρακτέρ της σειράς 5D-T4i είναι εφοδιασμένα με καινούργιους κινητήρες Perkins 854E-E34TA, τετρακύλινδρους, turbo-aftercooler, με τεχνολογία 2βαλβιδων ανά κύλινδρο και σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού common rail που προσφέρουν ισχύς από 85 έως 102 hp.
Αυτοί οι κινητήρες 3.4L διαθέτουν ένα καινοτόμο σύστημα ανατροφοδοσιας των καυσαερίων (EGR) που σε συνδυασμό με φίλτρο μικροσωματιδιων (DPF) για την ικανοποίηση της προδιαγραφής καυσαερίων Tier 4.
Οι κινητήρες αυτοί υιοθετούν προηγμένες τεχνολογίες οι οποίες βελτιώνουν την απόδοση ισχύος, την ροπή και την οικονομία καυσίμου.
Πλήρως ανασχεδιασμένα για να αντικατοπτρίζουν το νέο στιλ της οικογένειας τρακτέρ LANDINI, το μεγάλο άνοιγμα του καπό προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλα τα τμήματα του κινητήρα για την τακτική συντήρηση και επισκευή.

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΜΕ ΓΩΝΙΑ ΣΤΡΟΦΗΣ 55°
Ο εμπρόσθιος άξονας 4WD με ηλεκτρουδραυλικη συμπλεξη προσφέρει γωνία στροφής 55̊ καθώς και εξαιρετικό διάκενο εδάφους και βέλτιστη ευελιξία.
Η συνδυαζόμενη λειτουργία των εμπρόσθιων και πίσω δισκοφρενων εξασφαλίζει αποδοτικό φρενάρισμα σε όλους τους τροχούς. Προσφέροντας ένα μπλοκε διαφορικό, 100% συμπλεξης, με ηλεκτρουδραυλικη συμπλεξη προσφέρει μέγιστη πρόσφυση ακόμα και στις πιο δύσκολες εδαφολογικές συνθήκες.

ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ «SPEED FOUR»
Τα τρακτέρ της σειράς 5D διαθέτουν τμηματικό κιβώτιο ταχυτήτων(Speed Four) με τέσσερις ταχύτητες (12Εμπρος+12οπισθεν) και προσφέρει μέγιστη τελική ταχύτητα 30km/h. Η βασική σύνθεση είναι διαθέσιμη μόνο για τα μοντέλα 2WD και μπορεί κατά παραγγελία να εφοδιαστεί με έρπουσες ταχύτητες. Στην έκδοση 4WD, το κιβώτιο ταχυτήτων «SPEED FOUR» μπορεί να συνδυαστεί με OVER και προσφερει 24εμπρος και 12οπισθεν ταχύτητες καθώς και μέγιστη τελική ταχύτητα 40km/h. Με την επιλογή των ερπουσων, αυτή η σύνθεση προσφέρει έως 36εμπρος και 12 όπισθεν ταχύτητες.
Λειτουργικά τοποθετημένο στο τιμόνι αριστερά του οδηγού, ο λεβιές της συγχρονιζε ρεβερσας επιτρέπει την εύκολη αλλαγή κατεύθυνσης. Ο ίδιος λεβιές χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της σύμπλεξης του κιβωτίου OVER.

NΕΟ ΤΑΜΠΛΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΝΙ
Με στιλ και επαρκώς φωτισμένο, το ταμπλό οργάνων ανακλίνεται με το τιμόνι, επιτρέποντας στον χειριστή να επιβλέπει την λειτουργία του μηχανήματος συνεχώς.

ΡΤΟ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΜΕ ΜΠΟΥΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ
Ο άξονας 1"3/8 ΡΤΟ προσφέρει επιλογή δυο ταχυτήτων 540/750 rpm ή κατά επιλογή 540/1000 rpm. Ο συμπλέκτης ΡΤΟ είναι μηχανικής λειτουργίας με υποβοήθηση και ελέγχεται με μπουτον (P) το οποίο ενεργοποιεί , ομαλά και προοδευτικά την σύμπλεξη του ΡΤΟ εξασφαλίζοντας την ομαλή εκκίνηση του παρελκομένου για μέγιστη άνεση κατά την λειτουργία.

ΙΣΧΥΡΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ
Το νέο υδραυλικό σύστημα προσφέρει μέγιστη παροχή 82l/min(ανυψωτικό σύστημα & τιμόνι), το βαρέως τύπου μηχανικό σύστημα ανάρτησης 3 σημείων κατηγορίας 2 με λειτουργίες φορτίου, θέσης , μικτό και πλεύσης προσφέρει μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 4350kg.Το ανυψωτικό σύστημα είναι εξοπλισμένο με το «εργονομικό σύστημα ανύψωσης», διάταξη που επιτρέπει την αυτόματη ανύψωση και το κατέβασμα των λαμών έλξης.
Το σύστημα διαθέτει 4 βοηθητικές βαλβίδες, 2εκ των οποίων ελέγχονται από joystick(1) , το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο εμπρόσθιου φορτωτή, και οι υπόλοιπες 2 από λεβιέδες (2) έξυπνα τοποθετημένα δεξιά του χειριστή.

ΝΕΑ ΚΑΜΠΙΝΑ «TOTAL VIEW» ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ
Η καμπίνα «Total View» έχει ανανεωθεί στο εσωτερικό προσφέροντας στον χειριστή ένα λαμπερό και άνετο εργασιακό περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την αισθητική των προηγούμενων εκδόσεων.
Η πλήρως ρυθμιζόμενη θέση χειρισμού μπορεί να εξοπλιστεί με κάθισμα αέρα και νέο ταμπλό οργάνων το οποίο ανακλείνεται με το τιμόνι, επιτρέποντας έτσι στον χειριστή να επιβλέπει την λειτουργία του τρακτέρ. Το εσωτερικό διαθέτει μοντέρνο και σύγχρονο σχεδιασμό και εργονομικά τοποθετημένα χειριστήρια. Το αναρτώμενο σύστημα αερισμού και θέρμανσης προσφέρει στην χειριστή ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον.
Η ηλιοροφή προσφέρει επιπρόσθετη ορατότητα για εργασίες με φορτωτή και 4 ισχυρά φώτα καθιστά τις νυχτερινές εργασίες εύκολες. Ο φυσικός αερισμός εξασφαλίζεται με το ανοιγόμενο εμπρός και πίσω παραθύρων. Η έκδοση πλατφόρμας είναι εργονομικά σχεδιασμένη όπως και οι εκδόσεις καμπίνας. Η αψίδα ασφαλείας μπορεί προαιρετικά να εφοδιαστεί με σκέπαστρο.