ΙστορίαΠροϊόνταΔίκτυοΑνταλλακτικάΧρηματοδότησηΧορτοδετικές ΠρέσεςΜεταχειρισμένα
 
 

SERIES 6
Landini Series 6 Τα τρακτέρ LANDINI, πάντα αντικατοπτρίζουν το πάθος των κατασκευαστών τους. Από αυτό το πάθος έχει γεννηθεί και η νέα σειρά τρακτέρ 6.Με ιπποδυνάμεις από 149,5 έως 170hp, τα τρακτέρ αυτά προσφέρουν ασυναγώνιστο επίπεδο σχεδιασμού, τεχνολογίας και παραγωγικότητας. Η σειρά αποτελείται από 3 μοντέλα, το 6-145, 6-160,6-170 εξοπλισμένα με ολοκαινουργιους κινητήρες 4.5Lt "NEF 4 CYL CR TAA", 4κύλινδρους, 16βάλβίδους, turbo με τεχνολογία ηλεκτρονικού ψεκασμού Common Rail. Οι νέοι κινητήρες ικανοποιούν τις απαιτήσεις αντιρρύπανσης Tier 4 Interim με την χρήση του συστήματος SCR, με τεχνολογία μετεπεξεργασίας των καυσαερίων με την οποία ελαχιστοποιούνται οι ρύποι χωρίς την μείωση των επιδόσεων. Το κιβώτιο ταχυτήτων "ROBOSHIFT" με 24 ταχύτητες σε 6 βαθμίδες προσφέρει 4 ταχύτητες Ρowershift εν κινήσει σε κάθε βαθμίδα και αυτόματη σύμπλεξη βαθμίδων και υδροδυναμική ρεβέρσα ενσωματωμένη στο τιμόνι.
Το κιβώτιο ταχυτήτων ελέγχεται ηλεκτρονικά με μπουτόν που βρίσκονται στο πολυχειριστήριο του μπράτσου στο κάθισμα αέρος και διαθέτει επιλογή “Autoshift", για τον αυτόματο έλεγχο ταχυτήτων κατά την μεταφορά. Κατά παραγγελία προσφέρονται έρπουσες ταχύτητες, που αυξάνουν τις επιλογές ταχυτήτων σε 40εμπρός και 40όπισθεν. Το υλεκτρουδραυλικής σύμπλεξης ΡΤΟ διαθέτει άξονα με 6 ή 21 καρέ και προσφέρει 4 ταχύτητες 540/540E/1000/1000E rpm.

Ο ηλεκτρονικός έλεγχος του ΡΤΟ εξασφαλίζει την ομαλή και προοδευτική εκκίνηση του παρελκόμενου. Το υδραυλικό σύστημα κλειστού κέντρου, νέου σχεδιασμού, με προηγμένα χαρακτηριστικά ώστε να προσφέρει υψηλή απόδοση και μέγιστη αξιοπιστία. Το υδραυλικό σύστημα είναι εφοδιασμένο με αντλία μεταβλητού όγκου που παρέχει 123 l/min για την λειτουργία όλων των υδραυλικών και έως 6 υλεκτρουδραυλικών βοηθητικών βαλβίδων.

Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο υδραυλικό σύστημα ανάρτησης 3 σημείων, με ευαισθησία φορτίου στις κάτω λάμες έλξης προσφέρει μέγιστη ανυψωτική ικανότητα των 9300 Kg και επιτρέπει τον έλεγχο του παρελκόμενου με ακρίβεια.Κατά παραγγελία προσφέρεται υδραυλικό ραντάρ για την χρήση σε εφαρμογές υψηλότερων απαιτήσεων.Επίσης κατά παραγγελία προσφέρεται εμπρόσθιο υδραυλικό σύστημα ανάρτησης 3 σημείων, με ανυψωτική ικανότητα 3500 Kg, για επιπρόσθετη χρηστικότητα. Ο εμπρόσθιος άξονας άκαμπτος ή με ηλεκτρονικά ελεγχόμενες ανεξάρτητες αναρτήσεις, προσφέρει 55° γωνία στροφής, παρέχοντας εξαιρετική ευελιξία.

Η καμπίνα "LOUNGE CAB" μπορεί να χαρακτηριστεί ´σαλόνι υψηλής τεχνολογίας´, σχεδιασμένη για να προσφέρει στον χρήστη ένα λειτουργικό και εργονομικό περιβάλλον με έξυπνα τοποθετημένα χειριστήρια, για μέγιστη άνεση και ευκολία χειρισμού. Το εσωτερικό προσφέρει υψηλής ποιότητας, επιπέδου αυτοκινήτου, φινίρισμα που αυξάνει την άνεση του χειριστή.

ΚΑΜΠΙΝΑ "LOUNGE CAB", ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Η καμπίνα "LOUNGE CAB" είναι ένα πραγματικό σαλόνι τεχνολογίας που επιτρέπει στον χειριστή την λειτουργία του τρακτέρ με εξαιρετική άνεση και ευκολία. Σχεδιασμένη για να προσφέρει ασφάλεια, αθόρυβο και άνετο περιβάλλον για πολλές ώρες εργασίας στο χωράφι, η τετρακόλωνη καμπίνα με επίπεδο πάτωμα είναι εφοδιασμένη με ποικιλία χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβάνοντας κάθισμα αέρα με μπράτσο πολυχειριστήριο, τηλεσκοπικά ανακλινόμενο τιμόνι, υψηλής απόδοσης κλιματισμό, ανοιγόμενη ηλιοροφή και φώτα LED.

Επιπρόσθετα, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη υδραυλική ανάρτηση καμπίνας είναι διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας. Η θέση οδήγησης είναι εργονομικά σχεδιασμένη και εφοδιασμένη με εύκολα στην χρήση, έξυπνα κατανεμημένα χειριστήρια. Το εσωτερικό με άνεση και φινίρισμα αυτοκινήτου είναι εφοδιασμένο με θήρα USB port, bluetooth και 4 ηχεία για μέγιστη άνεση στην χρήση. Η θέση οδήγησης χαρακτηρίζεται από το μεγάλο, υπερσύγχρονο και στιλάτο κάθισμα αέρα, το οποίο μπορεί να εφοδιαστεί με αποδοτικό σύστημα θέρμανσης και αερισμού κατά παραγγελία.

Το μπράτσο με το πολυχεριστήριο είναι ενσωματωμένο στο κάθισμα και περιλαμβάνει τα κύρια χειριστήρια του τρακτέρ κατανεμημένα με απλό και λειτουργικό τρόπο. Το νέο πολυχειριστήριο περιλαμβάνει και το μπουτόν "My", μία καινοτόμα λειτουργία που επιτρέπει στον χειριστή να επιλέγει και να ελέγχει έως και 4 διαφορετικές λειτουργίες.

ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΟΡΓΑΝΩΝ


Σύγχρονο και μοντέρνο, το ψηφιακό ταμπλό οργάνων κρατά το χειριστή συνεχώς ενήμερο για την λειτουργία του τρακτέρ και τις συνθήκες.
Το ταμπλό οργάνων είναι σχεδιασμένο να ανακλίνεται με την κολόνα του τιμονιού.

"ΚΡΥΦΟ" ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Οι συνοδηγοί μπορούν να ταξιδέψουν επίσης με άνεση χάρη στο πρωτοποριακό, ανακλινόμενο κάθισμα, το οποίο κλείνει για να επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στην καμπίνα. Το ντουλάπι αποθήκευσης λειτουργεί σαν ψυγείο.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ "BETAPOWER" TIER 4 INTERIM ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Τα τρία μοντέλα της σειράς 6είναι εξοπλισμένα με έναν κινητήρα 4.5Lt "NEF 4 CYL CR TAA" 16βάβιδο, 4κύλινδρο, turbo με τεχνολογία ηλεκτρονικού ψεκασμού Common Rail. Το σύστημα S.C.R. (Επιλεκτική καταλυτική μείωση) επιτρέπει σε αυτούς τους κινητήρες να ικανοποιούν τις απαιτήσεις αντιρρύπανσης Tier 4 Interim χωρίς την επίδραση έναντι της απόδοσης.

Ο συνδυασμός του συστήματος S.C.R. με το βελτιστοποιημένο σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού και την ενισχυμένη απόδοση καύσης, οι νέοι κινητήρες " NEF 4 CYL CR TAA " αποδίδουν αυξημένη ιπποδύναμη με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Το ισχυρότερο από τα τρία μοντέλα της σειράς, το 6-170, διαθέτει το σύστημα ενίσχυσης ισχύος "Dual Power", το οποίο με τον ηλεκτρονικό έλεγχο του κινητήρα προσφέρει επιπλέον ισχύ και ροπή για τις απαιτητικές εργασίες με ΡΤΟ και τις μεταφορές.
Το καπό ανοίγει πλήρως και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα τμήματα του κινητήρα για προγραμματισμένες συντηρήσεις και επισκευές. Επιπρόσθετα, ο ειδικός σχεδιασμός των ψυγείων επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό και την συντήρηση.

ΝΕΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ "PRO DRIVE" ME AUTOSHIFT Το κιβώτιο ταχυτήτων “ ROBOSHIFT ” με 24 ταχύτητες σε 6 γκρούπ προσφέρει 4 βαθμίδες powershift εν κινήσει με αυτόματη σύμπλεξη γκρούπ και υδροδυναμική ρεβέρσα power shuttle, ενσωματωμένη στην κολόνα τιμονιού, και προσφέρει 24εμπρός και 24 όπισθεν ταχύτητες. Τα τρακτέρ της σειράς Χ7.4 μπορούν να εφοδιαστούν και με έρπουσες κατά παραγγελία, αυξάνοντας τον αριθμό των ταχυτήτων σε 40εμπρός και 40 όπισθεν. Το κιβώτιο ταχυτήτων ελέγχεται ηλεκτρονικά με μπουτον που βρίσκονται στο πολυχειριστήριο του μπράτσου του καθίσματος αέρα και διαθέτει την επιλογή “Autoshift” της αυτόματης επιλογής ταχύτητας ανάλογα με το φορτίο, στροφές κινητήρα και ταχύτητα εδάφους, επιτρέποντας την ομαλή οδήγηση για μέγιστη άνεση και παραγωγικότητα.